Имаме две партии в изолация - ГЕРБ и ДПС. Всички останали партии не

...
Имаме две партии в изолация - ГЕРБ и ДПС. Всички останали партии не
Коментари Харесай

Политолог: Служебно правителство в оставка? Конституцията трябва да премахне това!

 Имаме две партии в изолираност - ГЕРБ и ДПС. Всички останали партии не желаят да се коалират с тях. Формулата за държавно управление ще се състои към партиите на митинга - " ИТН ", " Демократична България "  и " Изправи се! Мутри вън`. Те може би ще разчитат на БСП. Това съобщи пред БНТ политологът Антоний Тодоров. 

" ИТН " ясно обявиха, че не желае да се пакетират с " Демократична България ". Ако съставянето на кабинет не се поддържа, то тези партии които не са го подкрепили, ще би трябвало да носят политическата отговорност за нови избори ", коментира социологът Антоний Гълъбов. 

" Изправени сме пред доста сериозна рецесия. Време е за отговорност, само че не виждаме някой да поема такава ", сподели още той. 

" Нямаме политическо болшинство, което да стои твърдо от години. Над 2 милиона души гласоподаваха позитивно на референдума, само че 600 000 поддържаха Трифонов на изборите ", съобщи политологът. 

" Имаме метод на говорене, който е неприемлив. Нека на следващия ден феновете деликатно проследят началото на работата на Народно събрание. Важно е какви законопроекти ще се внесат, в случай че са същите, ще стане ясно, че политиците не схващат проблемите на жителите. Ще попаднем и в икономическа рецесия ", предизвести Гълъбов. 

Утре първият политически скандал ще е за поста на ръководител на Народното събрание, разкри социологът. 

" От на следващия ден ще имаме и фигура на служебно държавно управление в оставка, а този тип кабинет би трябвало да се отстрани от Конституцията ", заяви Антоний Гълъбов. 

" Има голямо очакване ГЕРБ да е в съпротива ", приключи по тематиката за новия парламент Антоний Тодоров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР